Marketing Quick Scan | Gratis

Pas begonnen met ondernemen of juist al ruime tijd bezig? Ieder bedrijf, groot of klein, heeft een bepaalde noodzaak tot het inzetten van marketing om klanten te trekken of aan zich te binden. Maar zet u uw marketing wel op de meest effectieve manier in? En is dat voldoende om uw doelstellingen te behalen?

Om te kijken of u de meest effectieve marketingmogelijkheden inzet zullen we een gratis Marketing Quick Scan voor u uitvoeren. Hierbij evalueren we de verschillende marketingmogelijkheden die u al inzet en natuurlijk ook welke kansen en voordelen behaald kunnen worden door het inzetten van aanvullende marketingactiviteiten.

Voor wie is de Marketing Quick Scan? 

De Marketing Quick Scan vereist behoorlijk wat onderzoek, analyses en dus tijd. Daarom is de Marketing Quick Scan enkel* bedoeld voor de volgende bedrijven:

  • Bedrijven die opzoek zijn naar een partner op gebied van Marketing. U bent specialist op uw vakgebied, Brandness is dé specialist als het op marketing aankomt. De combincatie van onze krachten zorgt voor het optimale rendement.
  • Bedrijven die middels een intensieve samenwerking samen met hun marketing partner langetermijn doelstellingen willen gaan behalen.

Om een goede Marketing Quick Scan voor uw bedrijf te kunnen maken hebben we natuurlijk wel wat meer informatie nodig. Probeer onderstaande vragen zo specifiek en uitgebreid mogelijk in te vullen zodat we een goed beeld krijgen van uw doelstellingen, bedrijf en branche.

Marketing QuickScan | Brandness

Direct aanvragen:

Via onderstaand contactformulier kunt u rechtstreeks een gratis second opinion aanvragen. Wenst u liever persoonlijk contact? Neem dan contact op met Erwin van Hulten via 013 203 3483 of erwin@brandness.nl.

* Brandness beoordeeld of het maken van de Marketing Quick Scan voldoende inzichten op kan leveren voor de aanvrager, het staat Brandness altijd vrij om de Marketing Quick Scan niet (volledig) uit te voeren, mocht dit het geval zijn zult u wel altijd bericht hierover ontvangen.

Bel mij terug

Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u in de meeste gevallen vandaag nog terug.
 
Versturen
close-link