Offline marketing

Een goede offline marketingcampagne bereikt iets wat je met alleen een online marketingcampagne onmogelijk kunt realiseren: 100% vertrouwen. We brengen uw merk tot leven en zorgen ervoor dat u continu ‘top of mind’ bent én blijft bij uw doelgroep. Wilt u een hoger rendement op uw offline marketingactiviteiten en tegelijk bouwen aan uw klantrelatie en naamsbekendheid? Een krachtige offline marketingstrategie zorgt ervoor dat we uw doelstellingen en target gaan realiseren, door de inzet van de meest effectieve offline marketingmogelijkheden.

Wij komen graag een keer bij u op bezoek om uw bedrijf beter te leren kennen. Ook voor offline marketing is dit van enorm belang. Als we uw bedrijf hebben gezien, krijgen we een beter idee van uw organisatie en uw product. Dit helpt om uiteindelijke een goede strategie te realiseren.

Naar aanleiding hiervan zullen we een strategie ontwikkelen die past bij uw onderneming. Een goede campagne betekent niet simpelweg ’n radiospotje, of één van de verschillende outdoor mediamogelijkheden inzetten, maar een goed doordachte campagne, die door middel van nieuwe cross-mediale technologieën, zowel offline als online wordt doorgevoerd.

Snelwegmasten

Bereik een miljoenenpubliek langs de belangrijkste snelwegen van Nederland.

(Walking) Abri's

Interactie met uw doelgroep door (wandelende) reclame in en nabij het stadscentrum.

Radio Reclame

Een snelle verhoging van de naamsbekendheid door de kracht van herhaling.

Dé perfecte combinatie!

Tegen de scherpste prijzen media inkopen? Brandness realiseert door de ervaring en de contacten in het media landschap voor u de meest optimale media-inzet tegen beste tarieven.

Individuele aanpak

Bij ons spreekt u altijd de specialist die zich ook bezig gaat houden met uw marketingcampagnes. Géén accountmanagers dus!

Ervaren specialisten

Een succesvolle campagne is afhankelijk van ervaring, kennis en kunde. Daarom zijn wij één voor één ervaren vakidioten met jarenlange ervaring.

Interactief & cross-mediaal

Doeltreffend, verrassend en interactief door middel van nieuwe cross-mediale technologieën.

Doeltreffend, interactief & verrassend

Niet zomaar een outdoor campagnes opzetten, maar een campagne die doeltreffend, interactief en verrassend is. Of u nu wilt adverteren op radio, tv, print, outdoor, online of bij events? Wij pakken altijd terug naar uw doelstelling, ‘wat wilt u bereiken met de inzet van offline marketing campagne’. Dan, en alléén dan, kunnen we aan de slag met de invulling van uw offline campagne.

Voor de invulling gaan we zo nauwkeurig mogelijk bespreken wie uw doelgroep is, wat hun gewoontes zijn en waar ze zich bevinden. Op basis daarvan kunnen we de juiste media mix inzetten én prikkelende campagnes uitwerken.