Google advertenties met meetbaar rendement!

Ervoor zorgen dat uw klanten u 24/7 kunnen vinden? Ervoor zorgen dat u een meetbaar hoger rendement realiseert? Door de inzet van Google Advertenties (ook wel Search Engine Advertising genoemd) zorgt u ervoor dat uw website of webshop optimaal wordt gevonden en u dus meer leads en/of omzet realiseert. Na het opzetten van de campagnes onderhouden wij deze én blijven we de campagnes continu optimaliseren om uiteindelijk een conversiemachine van uw website of webshop te maken die rendabel voor verkoop zorgt. Omdat we directe contacten met Google hebben zijn we als eerste op de hoogte van de nieuwste technieken en béta programma’s die we voor onze klanten in kunnen zetten. Wij werken in uw eigen account, daarom blijft u gewoon administrator. Volledig transparant, u kunt namelijk op ieder gewenst moment meekijken, vragen stellen en nagaan wat we concreet voor u doen.

Een Gratis Google Ads
Second Opinion aanvragen?

Benieuwd hoe uw Google Ads campagnes nu écht presteren? Wij geven u geheel vrijblijvend inzicht in de verbeterpunten.

uw passie, ons specialisme

In deze sectoren zijn we bekend

Naamloos-1_Tekengebied 1

Retail & Shopping

Naamloos-1-02

B2B

Naamloos-1-03

Home & Garden

Naamloos-1-04

Fashion & Lifestyle

Naamloos-1-05

Travel & Leisure

Naamloos-1-06

Vacatures

Trotse Google Partner

Dankzij onze Google Ads (voorheen Google AdWords) specialisten bent u uw concurrentie een stap vóór op basis van effectieve en waardevolle Google advertenties, afgestemd op de behoefte van uw klanten.

Zo werken Google Advertenties

Google advertenties bieden verschillende mogelijkheden om uw doelgroep effectief te bereiken. De meest bekende advertenties zijn de tekstadvertenties. Dit zijn (vaak) de eerste vier zoekresultaten in de Google Zoekmachine. Ook biedt Google Adwords de mogelijkheid om uw doelgroep te bereiken door Video Advertenties, Display Advertenties en Shopping Advertenties. De Google Ads (voorheen Google Adwords) tekstadvertenties zijn het beste te vergelijken met een online veiling. Je adverteert namelijk op zoekwoorden die gerelateerd zijn aan uw bedrijf, product of dienst. Als iemand vervolgens deze zoekwoorden intypt, is uw advertentie zichtbaar in de zoekresultaten. De positie van uw advertentie is uiteraard afhankelijk van uw advertentiebudget, maar tegenwoorden is het grootste gedeelde afhankelijk van relevantie en kwaliteit.

Effectief online adverteren op Google

Wij starten altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om u en uw bedrijf te leren kennen. Naar aanleiding van ons gesprek zullen wij een voorstel/offerte op maat maken, inclusief budgetvoorstel van Google Adwords. U koopt bij ons geen maximale campagnes, advertenties of zoekwoorden in, wij gaan samen kijken wat het beste is om het maximale rendement eruit te halen!

Meten, optimaliseren & groeien
Wanneer we starten met Google advertenties gaan we samen de doelstellingen voor uw organisatie in kaart brengen. Deze doelstellingen zullen we vervolgens onderverdelen in KPI’s (Key Performance Indicators). Op basis van deze KPI’s kunnen we continu meten en bijsturen zodat we samen naar een succesvolle campagne toewerken. Want meer bezoekers is leuk, maar het grote voordeel van online advertenties is dat alles meetbaar is. Daarom is het ons uitgangspunt om altijd een hoger rendement op uw marketing investering te realiseren!

Transparante rapportage en altijd toegang tot uw account
Veel bureaus geven u nauwelijks of zelfs geen inzicht in de lopende google advertenties en de behaalde resultaten. Wij voegen u altijd toe aan het Google Adwords account zodat u altijd live kunt meekijken met de google advertenties. Daarnaast ontvangt u een link naar een online dashboard waar u 24/7 inzicht heeft in de voorgang van de campagnes. Elke maand ontvangt u van ons de rapportages per mail, inclusief op- en aanmerkingen. Hierin omschrijven we tevens de belangrijkste optimalisaties die zijn doorgevoerd en die we gaan doorvoeren.

Gratis Quickscan

Bel mij terug

Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u in de meeste gevallen vandaag nog terug.
 
Versturen
close-link
Effectief en doelgericht adverteren?

Gratis Marketing QuickScan

Wij evalueren de verschillende marketingmogelijkheden die u al inzet en welke kansen en voordelen behaald kunnen worden door het inzetten van aanvullende marketingactiviteiten.
QuickScan aanvragen »
Marketing QuickScan
close-link