Search Engine Optimization

SEO (Search Engine Optimization) helpt om het maximale uit uw website of webshop te halen. Door middel van geavanceerde software starten we met het analyseren van uw website of webshop. Kijkend naar uw doelstellingen zullen we u adviseren welke optimalisaties er doorgevoerd dienen te worden voor het bereiken van de doelstellingen. Op basis hiervan gaan we samen met u een SEO strategie opstellen.

We verzorgen zowel de on-site als off-site SEO optimalisaties. We starten altijd met een zoekwoordenonderzoek. Door middel van verschillende software tools kunnen we inzichtelijk maken op welke termen uw doelgroep precies zoekt. Het zoekwoordenonderzoek is de basis voor de belangrijkste SEO optimalisaties. Op basis van dit onderzoek kunnen we de website teksten voorzien van de juiste zoekwoorden én kunnen we krachtige meta titels en meta omschrijvingen doorvoeren. Vervolgens gaan we kijken hoe het interne en externe link profiel in elkaar steekt en of uw website of webshop technische gezien goed is opgebouwd.

Bereik topresultaten!

Dankzij onze SEO specialisten bent u uw concurrentie een stap vóór op basis van effectieve en waardevolle optimalisaties, afgestemd op de belangrijkste woorden waarop uw doelgroep zoekt.

Meten, optimaliseren & groeien

Wanneer we starten met Search Engine Optimization (SEO) gaan we samen de doelstellingen voor uw organisatie in kaart brengen. Deze doelstellingen zullen we vervolgens onderverdelen in KPI’s (Key Performance Indicators). Op basis van deze KPI’s zullen we continu meten en bijsturen zodat we samen naar een succesvolle toppositie kunnen toewerken.

Transparante rapportage en altijd toegang tot uw account

Veel bureaus geven u nauwelijks of zelfs geen inzicht in de behaalde resultaten. U ontvangt van ons elke maand een link naar een online dashboard waar u 24/7 inzicht heeft in de voortgang van onze inspanningen. Mét deze rapportage ontvangt u de op- en aanmerkingen van de desbetreffende maand. Hierin omschrijven we tevens de belangrijkste optimalisaties die zijn doorgevoerd en de optimalisaties die we gaan doorvoeren.

Gratis Quickscan

Bel mij terug

Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u in de meeste gevallen vandaag nog terug.
 
Versturen
close-link
Effectief en doelgericht adverteren?

Gratis Marketing QuickScan

Wij evalueren de verschillende marketingmogelijkheden die u al inzet en welke kansen en voordelen behaald kunnen worden door het inzetten van aanvullende marketingactiviteiten.
QuickScan aanvragen »
Marketing QuickScan
close-link