Shopping advertenties

Heeft u een webshop? Dan zijn Google shopping advertenties een vereiste om meer omzet en een hoger rendement op uw investering te realiseren. Door de shopping advertenties kunnen winkelende klanten uw producten sneller en gemakkelijker vinden. Door gebruik te maken van shopping advertenties trekt u meer en relevantere bezoekers naar uw webshop. De kliks via Google Shopping zijn namelijk vele malen relevanter, dat komt voornamelijk door het feit dat ze het product, inclusief specificaties, al hebben gezien in het Shopping overzicht. U zult merken dat de conversieratio voor deze campagnes twee tot drie keer zo hoog liggen.

Trotse Google Partner

Dankzij onze Google Shopping specialisten bent u uw concurrentie een stap vóór op basis van effectieve en waardevolle Google Shopping advertenties, afgestemd op de behoefte van uw klanten.

Shopping advertenties uitbesteden aan Brandness

Wij starten altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om u en uw bedrijf te leren kennen. Naar aanleiding van ons gesprek zullen wij een voorstel op maat maken, inclusief budget, potentieel bereik en mogelijk rendement voor de shopping advertenties.

Een shopping-advertentietraject begint altijd met het uitwerken van uw doelstellingen. Op basis daarvan gaan we samen de juiste strategie uitwerken. Als de juiste strategie is bepaald worden de operationele werkzaamheden ingepland, waarna er wordt gestart met de implementatie.

Meten, optimaliseren & groeien

Alvorens we starten met de shopping advertenties hebben we samen de doelstellingen voor uw organisatie in kaart gebracht. Deze doelstellingen zullen we vervolgens onderverdelen in KPI’s (Key Performance Indicators). Op basis van deze KPI’s kunnen we continu meten en bijsturen zodat we samen naar een succesvolle Google shopping campagne toewerken.

Transparante rapportage en altijd toegang tot uw account

Veel bureaus geven u nauwelijks of zelfs geen inzicht in de lopende shopping advertenties en de behaalde resultaten. Wij voegen u altijd toe aan het Google account zodat u altijd live kunt meekijken met de voortgang van uw advertenties. Daarnaast ontvangt u een link naar een online dashboard waar u 24/7 inzicht heeft in de voorgang van de campagnes. Elke maand ontvangt u van ons de rapportages per mail, inclusief op- en aanmerkingen. Hierin omschrijven we tevens de belangrijkste optimalisaties die zijn doorgevoerd en die we gaan doorvoeren.

Gratis Quickscan

Bel mij terug

Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u in de meeste gevallen vandaag nog terug.
 
Versturen
close-link
Effectief en doelgericht adverteren?

Gratis Marketing QuickScan

Wij evalueren de verschillende marketingmogelijkheden die u al inzet en welke kansen en voordelen behaald kunnen worden door het inzetten van aanvullende marketingactiviteiten.
QuickScan aanvragen »
Marketing QuickScan
close-link