Social media advertenties

Uw doelgroep brengt enorm veel tijd door op verschillende sociale media zoals; Facebook, LinkedIn, Instagram en YouTube. Middels hun profielgegevens en interactie op de sociale media laten ze enorm veel bruikbare data achter zoals leeftijd, geslacht, woonplaats, interesses, zoekgedrag en overige demografische gegevens. Onze ervaring leert dat de kans op conversie, en dus succes, behoorlijk hoog is omdat we zeer specifiek kunnen targeten én kunnen inspelen op de behoefte van uw doelgroep.

Afhankelijk van uw doelstelling zullen we door middel van de diverse advertentiemogelijkheden inspelen op de verschillende fases van het klant traject. Zo kunnen we door middel van naamsbekendheid campagnes een grotere naamsbekendheid bij uw doelgroep realiseren. Maar we kunnen ook een echte conversiemachine maken van uw social media advertentie!

Meetbaar & omzet verhogend

Een effectieve social media advertentie is meetbaar en omzet verhogend. Dankzij onze jarenlange ervaring stemmen wij de social media advertenties af op de behoefte van uw klant. Én dit mag u van ons verwachten:

Bereik uw klanten via social media advertenties

Een Social Media-traject begint met het vaststellen van concrete doelstellingen. Zodra de doelstelling SMART zijn geformuleerd zullen we deze doelstellingen onderverdelen in KPI’s (Key Performance Indicators). Op basis van deze KPI’s kunnen we continu meten en bijsturen zodat we samen naar een succesvolle social media advertentie toewerken. Ons uitgangspunt; het bereiken van een hoger rendement op uw marketing investering!

Na het vaststellen van de juiste strategie worden de operationele werkzaamheden ingepland waarna we starten met de implementatie. Door middel van rapportages worden de behaalde resultaten besproken en zullen we, daar waar nodig, bijsturen.

Gratis Quickscan

Bel mij terug

Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u in de meeste gevallen vandaag nog terug.
 
Versturen
close-link
Effectief en doelgericht adverteren?

Gratis Marketing QuickScan

Wij evalueren de verschillende marketingmogelijkheden die u al inzet en welke kansen en voordelen behaald kunnen worden door het inzetten van aanvullende marketingactiviteiten.
QuickScan aanvragen »
Marketing QuickScan
close-link