Video marketing (Youtube adverteren)

Ben je op zoek naar dé manier om een enorm publiek te bereiken én om uw merkbekendheid (en beleving) online te versterken? Met video marketing kunt u op een unieke manier en met een krachtige boodschap uw doelgroep bereiken. Video advertenties worden doorgaans afgespeeld voorafgaand, of na afloop van, het afspelen van een online video op YouTube.

Het grote voordeel van video marketing is dat we zeer specifiek kunnen targeten op uw doelgroep. In tegenstelling tot bijvoorbeeld televisie, bereik u met online video advertenties alleen de mensen die u wilt bereiken. Afhankelijk van uw doelstelling en campagne zullen we uw video advertentie targeten op specifieke zoekwoorden, geografie, onderwerpen, interesses, affiniteitsdoelgroepen of in-market doelgroepen (dit zijn potentiële klanten die op zoek zijn naar producten en services als de uwe en deze waarschijnlijk ook willen kopen). Uiteraard zijn er verschillende manieren om uw advertentie te vertonen, afhankelijk van uw doelstellingen en budget zullen we de meest effectieve manieren voorstellen.

Gecertificeerde Specialisten

Dankzij onze Google AdWords specialisten bent u uw concurrentie een stap vóór op basis van effectieve en waardevolle Google advertenties, afgestemd op de behoefte van uw klanten.

Video marketing uitbesteden aan Brandness

Wij starten altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om u en uw bedrijf te leren kennen. Hierin bespreken we uw wensen en doelstellingen. Naar aanleiding van ons gesprek zullen wij een voorstel op maat maken, inclusief budget, potentieel bereik en rendement voor de video advertenties.

Meten, optimaliseren & groeien

Wanneer we starten met de video advertenties gaan we samen de doelstellingen voor uw organisatie in kaart brengen. Deze doelstellingen zullen we vervolgens onderverdelen in KPI’s (Key Performance Indicators). Op basis van deze KPI’s kunnen we continu meten en bijsturen zodat we samen naar een succesvolle video campagne toewerken.

Transparante rapportage en altijd toegang tot uw account

Veel bureaus geven u nauwelijks of zelfs geen inzicht in de lopende video advertenties en de behaalde resultaten. Wij voegen u altijd toe aan het Google account zodat u altijd live kunt meekijken met de voortgang van uw advertenties. Daarnaast ontvangt u een link naar een online dashboard waar u 24/7 inzicht heeft in de voorgang van de campagnes.

Elke maand ontvangt u van ons de rapportages per mail, inclusief op- en aanmerkingen. Hierin omschrijven we tevens de belangrijkste optimalisaties die zijn doorgevoerd en die we gaan doorvoeren.

Gratis Quickscan

Bel mij terug

Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u in de meeste gevallen vandaag nog terug.
 
Versturen
close-link
Effectief en doelgericht adverteren?

Gratis Marketing QuickScan

Wij evalueren de verschillende marketingmogelijkheden die u al inzet en welke kansen en voordelen behaald kunnen worden door het inzetten van aanvullende marketingactiviteiten.
QuickScan aanvragen »
Marketing QuickScan
close-link