Doeltreffende WordPress Websites & Webshops

De eerste stap richting een nieuwe website is het in kaart brengen van uw wensen, de doelgroep en uw doelstellingen. Op basis daarvan kunnen we namelijk een website ontwikkelen die inspeelt op alle 3 deze facetten. Wanneer we deze 3 facetten inzichtelijk hebben kan begonnen worden met het ontwerpen van de website. We werken binnen de huidige huisstijl én zorgen voor een verfrissend design. Pas als hier overeenstemming over bereikt is gaan we aan de slag om de website te ontwikkelen. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Met het bouwen van de website houden we altijd rekening met de laatste technologische ontwikkelingen. Omdat wij sterk in open source geloven, zal uw website gebouwd worden in WordPress. Dit biedt een aantal grote voordelen; zo is WordPress een simplistisch CMS-systeem waardoor uzelf eenvoudig content kan aanpassen, vanwege het feit dat het een open source systeem is, bevat het altijd de nieuwste technologieën, en u bent als klant altijd flexibel en niet afhankelijk van één partij.

Een krachtige website is pas het begin

Het hebben van een gelikte website is pas het begin. Indien gewenst zorgt onze copywriter voor professionele teksten die niet alleen aantrekkelijk zijn, maar ook SEO vriendelijk. Daarnaast kan onze huisfotograaf uw website van professionele foto`s voorzien. En kunnen we uw website actief gaan promoten via verschillende online- en offlinemarketingkanalen zodat uw website een echte conversiemachine wordt.

Gratis Quickscan

Bel mij terug

Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u in de meeste gevallen vandaag nog terug.
 
Versturen
close-link
Effectief en doelgericht adverteren?

Gratis Marketing QuickScan

Wij evalueren de verschillende marketingmogelijkheden die u al inzet en welke kansen en voordelen behaald kunnen worden door het inzetten van aanvullende marketingactiviteiten.
QuickScan aanvragen »
Marketing QuickScan
close-link