Meetbaar resultaat met online marketing

Uw onderneming exponentieel online laten groeien? Of u nu een lokale winkel in het stadscentrum heeft of een multinational bent, wij maken gebruik van succesvolle en innovatieve online marketing om ervoor te zorgen dat u meer conversies, leads, bezoekers of een grote naamsbekendheid realiseert. Op basis van onze jarenlange ervaring en de beste specialisten zetten we alleen de online marketingmedia in die aansluiten bij uw doelstellingen. Zo zijn we in staat het maximale rendement te behalen en geen budget te verspillen.

Gecertificeerd Google Partner

Onze klanten waarderen ons om onze strategisch aanpak compleet afgestemd op hun wensen en doelstellingen. We analyseren, realiseren, evalueren en verbeteren om continu een hoger rendement te realiseren.

Individuele aanpak

Bij ons spreekt u altijd de specialist die zich ook bezig gaat houden met uw marketingcampagnes. Géén accountmanagers dus!

Ervaren specialisten

Een succesvolle campagne is afhankelijk van ervaring, kennis en kunde. Daarom zijn wij één voor één ervaren vakidioten met jarenlange ervaring.

Gecertificeerd Google Partner

De Partner-status laat zien dat ons bedrijf over geavanceerde Google AdWords-vaardigheden &  -expertise beschikt.

Trotse Google Partner

Voor ruim 80% van de internet gebruikers is de zoekmachine de belangrijkste informatiebron om zo snel mogelijk bij de gewenste informatie te komen. Daarom is het goed vindbaar zijn enorm belangrijk voor elk bedrijf. Bij Brandness willen we goed zijn in wat we doen, daarom hebben we ervoor gekozen om ons te certificeren voor de verschillende Google producten.

Daarom mogen we ons vol trots Google Partner noemen. De Google Partner Badge laat zien dat wij beschikken over uitgebreide Online Marketing vaardigheden en -expertise. Google Partners dienen continu op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen én dienen dan ook jaarlijks de verschillende Adwords examens succesvol af te ronden. Daarnaast monitort Google continu de kwaliteit en prestaties van de lopende campagnes om ervoor te zorgen dat een Google Partner ook écht Partnerwaardig is.

Daarom een full service Online Marketing Bureau

Als gecertificeerd online marketingbureau hebben wij alle kennis in huis om uw organisatie, bedrijf of merk online te laten groeien. Vanuit concrete doelstellingen adviseren wij welke online marketing kanalen én welke aanpak de meeste kans van slagen heeft voor uw onderneming. Omdat we werken vanuit deze concrete doelstellingen kunnen we al onze inspanningen meetbaar maken en tijdig aan de juiste knoppen draaien voor het maximale resultaat.