Onderscheidende en effectieve websites

De eerste stap richting een nieuwe website is het in kaart brengen van uw wensen, de doelgroep en uw doelstellingen. Op basis daarvan kunnen we namelijk een website ontwikkelen die inspeelt op alle 3 deze facetten. Wanneer we deze 3 facetten inzichtelijk hebben kan begonnen worden met het ontwerpen van de website. We werken binnen de huidige huisstijl én zorgen voor een verfrissend design. Pas als hier overeenstemming over bereikt is gaan we aan de slag om de website te ontwikkelen. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Met het bouwen van de website houden we altijd rekening met de laatste technologische ontwikkelingen. Omdat wij sterk in open source geloven, zal uw website gebouwd worden in WordPress. Dit biedt een aantal grote voordelen; zo is WordPress een simplistisch CMS-systeem waardoor uzelf eenvoudig content kan aanpassen, vanwege het feit dat het een open source systeem is, bevat het altijd de nieuwste technologieën, en u bent als klant altijd flexibel en niet afhankelijk van één partij.

Een krachtige website is pas het begin

Het hebben van een gelikte website is pas het begin. Indien gewenst zorgt onze copywriter voor professionele teksten die niet alleen aantrekkelijk zijn, maar ook SEO vriendelijk. Daarnaast kan onze huisfotograaf uw website van professionele foto`s voorzien. En kunnen we uw website actief gaan promoten via verschillende online- en offlinemarketingkanalen zodat uw website een echte conversiemachine wordt.

  • 1. Afspraak

  • 2. Doelstellingen

  • 3. Offerte op maat

  • 4. Webdesign

  • 5. Technische ontwikkeling

  • 6. Analyseren & optimaliseren

Aansprekend en doelgericht

Heeft u nog geen website?  Wij maken graag een afspraak voor een effectieve en doelgerichte website of webshop. Dit mag je van ons verwachten:

Geoptimaliseerd om doelen te behalen

Op basis van uw doelstellingen wordt de website ontworpen. Op die manier kunnen we alle elementen in de website optimaliseren om uw doelstellingen te bereiken.

Eenvoudig zelf te beheren

Zelf uw content beheren, altijd en overal. Omdat wij gebruik maken van een eenvoudig CMS systeem kunt u teksten en afbeeldingen eenvoudig zelf aanpassen.

Functioneel en betrouwbaar

Vanwege het feit dat het een open source systeem is, bevat het altijd de nieuwste technologieën, en u kunt eenvoudig modules toevoegen en uitzetten.