Over Brandness

Brandness is een full service marketing bureau gevestigd in Rijen (nabij Tilburg, Breda en Den Bosch). Wij werken met een team van specialisten en creatieve vakmensen die één voor één dol zijn op merkontwikkeling, online marketing en offline marketing. Onze focus ligt op het creëren van een relatie tussen uw merk en uw klant. We combineren de disciplines merkontwikkeling, online marketing en offline in de meest optimale vorm door de verschillende fases van de ‘Customer Journey’. Daarmee bouwen we continu aan de relatie tussen uw merk en uw klant, waardoor we onderaan de streep een hogere (meetbaar) rendement voor u realiseren.

Peter Jan Fernhout

Fotografie & creative concepts


Erwin van Hulten

Ondernemer


Edward van den Bosch

Offline & Copywriting


Vacature (M/V)

Online marketing specialist


Kiezen voor Brandness

Onze klanten waarderen ons om onze strategisch aanpak van online en offline marketing, afgestemd op hun wensen en doelstellingen. We analyseren, pakken aan, evalueren en verbeteren.

Individuele aanpak

Bij ons spreekt u altijd de specialist die zich ook bezig gaat houden met uw marketingcampagnes. Géén accountmanagers dus!

Ervaren specialisten

Een succesvolle campagne is afhankelijk van ervaring, kennis en kunde. Daarom zijn wij één voor één ervaren vakidioten met jarenlange ervaring.

Gecertificeerd Google Partner

De Partner-status laat zien dat ons bedrijf over geavanceerde Google AdWords-vaardigheden &  -expertise beschikt.

Investeren in kwaliteit met de focus op acquisitie, retentie en rendement

Brandness houdt zich voortdurend bezig met het verbeteren van online en offline prestaties, waarbij we het rendement op uw investering inzichtelijk en transparant houden. Om dag in dag uit de kwaliteit van onze diensten op niveau te houden, vergaren wij continu kennis over de meest actuele marketingmogelijkheden. Daarmee maken wij uw campagne onderscheidend en succesvol.

Een rendabele marketingcampagne en een succesvolle samenwerking begint bij een persoonlijk afspraak. Tijdens deze afspraak willen we alles te weten komen over uw bedrijf/ merk en de doelstellingen voor de toekomst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een betere naamsbekendheid, meer omzet of het opbouwen van klantloyaliteit.

Uw doelstellingen zijn ons uitgangspunt om een uitgebreid voorstel op maat te maken. Want op basis van de doelstellingen gaan we onderzoeken welke marketingmedia het beste aansluiten om uw doelstellingen te realiseren. Wanneer we gezamenlijk met u hebben besloten welke media er ingezet gaan worden bespreken we de KPI’s zodat we specifieke punten continu kunnen meten, analyseren, optimaliseren en de voortgang rapporteren.

Contact opnemen

Een van onze specialisten spreken? Of benieuwd naar effectieve marketingmogelijkheden voor uw bedrijf? Neem direct contact met ons op.