Over Brandness Marketing Bureau

Brandness is een full service marketing bureau gevestigd in Rijen (nabij Tilburg, Breda en Den Bosch). Wij werken met een team van specialisten en creatieve vakmensen die één voor één dol zijn op merkontwikkeling, online marketing en offline marketing. Onze focus ligt op het creëren van een relatie tussen uw merk en uw klant. We combineren de disciplines merkontwikkeling, online marketing en offline in de meest optimale vorm door de verschillende fases van de ‘Customer Journey’. Daarmee bouwen we continu aan de relatie tussen uw merk en uw klant, waardoor we onderaan de streep een hogere (meetbaar) rendement voor u realiseren.

Investeren in kwaliteit met de focus op acquisitie, retentie en rendement

Brandness houdt zich voortdurend bezig met het verbeteren van online en offline prestaties, waarbij we het rendement op uw investering inzichtelijk en transparant houden. Om dag in dag uit de kwaliteit van onze diensten op niveau te houden, vergaren wij continu kennis over de meest actuele marketingmogelijkheden. Daarmee maken wij uw campagne onderscheidend en succesvol.

Een rendabele marketingcampagne en een succesvolle samenwerking begint bij een persoonlijk afspraak. Tijdens deze afspraak willen we alles te weten komen over uw bedrijf/ merk en de doelstellingen voor de toekomst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een betere naamsbekendheid, meer omzet of het opbouwen van klantloyaliteit.

Uw doelstellingen zijn ons uitgangspunt om een uitgebreid voorstel op maat te maken. Want op basis van de doelstellingen gaan we onderzoeken welke marketingmedia het beste aansluiten om uw doelstellingen te realiseren. Wanneer we gezamenlijk met u hebben besloten welke media er ingezet gaan worden bespreken we de KPI’s zodat we specifieke punten continu kunnen meten, analyseren, optimaliseren en de voortgang rapporteren.

Contact opnemen

Een van onze specialisten spreken? Of benieuwd naar effectieve marketingmogelijkheden voor uw bedrijf? Neem direct contact met ons op.

Gratis Quickscan

Bel mij terug

Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u in de meeste gevallen vandaag nog terug.
 
Versturen
close-link
Effectief en doelgericht adverteren?

Gratis Marketing QuickScan

Wij evalueren de verschillende marketingmogelijkheden die u al inzet en welke kansen en voordelen behaald kunnen worden door het inzetten van aanvullende marketingactiviteiten.
QuickScan aanvragen »
Marketing QuickScan
close-link